“Semua Dah Terjawab, Saya Tak GiI4 Harta & Tak Ftnah Sesiapa”- BaIu Abam Bocey

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Selepas menang ke$ s4man ftnah yang difailkan terhadap adik iparnya, Ali Puteh, baIu kepada allahyrham Abam Bocey, Nor Hidayah Mohd Ali akhirnya menarik nafas lega susulan segala kemeIut yang melanda akhirnya temui jalan penghujung.

Difahamkan Hidayah telah melakukan sujud syukur diluar mhkamah dan menyempurnakan hajat untuk mnyedekahkan buah-buahan ke di Surau Nurul Iman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hidayah_hamzah (@hidayah_hamzahh)

Ucap terima kasih kepada pihak HAKlM kerana bersihkan nama

Ramai yang menzahirkan rasa syukur diatas kemenangannya dalam ke$ tersebut sehingga adik iparnya perlu membyar RM60,000 menerusi tntutan tempoh hari.

Dalam perk0ngsian terbaru wanita berkenaan di lnstagram, dia telah mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada tuan hkim yang bertugas tempoh hari kerana membersihkan namanya dari sebarang ftnah.

Allah makbulkan doa

Dalam Insta St0ry yang dibuat oleh Hidayah lagi, dia menegaskan yang dia sama sekali bukan insan yang giIakan hrta dan tidak ada menftnah sesiapa. Dia juga bersyukur kerana Allah S.W.T telah mendengar doa orang-orang yang benar.

“Allahamdulillah, semua sudah terjawab. Terima kasih tuan h4kim bersihkan nama saya. Saya tdak giIa harta dan tdak fitnah sesiapa. Allah bersama orang yang benar-benar belaka. Doa-doa orang ter4niya Allah makbulkan,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hidayah_hamzah (@hidayah_hamzahh)

Terdahulu, kemeIut antara Nor Hidayah dan Ali bermula sejak dua tahun lalu apabila kedua-dua belah pihak saling memfaiIkan s4man berhubung hrta membabitkan peninggaIan Allahyrham Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan.

Sumber: lnstagram Hidayah Hamzah, OMM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*